Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving
Gewone mensen met een perspectief
op een betere samenleving

Silvesteravond 2019 zeer geslaagd!

Dit jaar werd deze avond georganiseerd bij het landgoedhotel Woodbroke in Barchem.  Speciaal voor de loge waren er in de bibliotheek van het hotel grote ronde tafels feestelijk gedekt. We werden om half zeven ontvangen in de lobby met een welkomstdrankje en daarna werd in de bibliotheek een uitstekend diner geserveerd. 

Tussen de gangen door werd er een pub quiz georganiseerd. Om elf uur was het afgelopen. Het was een stijlvolle, feestelijke avond: de sfeer was goed, de quiz spannend, de gesprekken geanimeerd en het eten culinair. Volgend jaar zeker weer voor herhaling vatbaar dus!

Tags: 2019
Tags